PRX-T33

PRX-T33 

PRX-T33 är en TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Den kan användas under alla årstider och den ger ett direkt "glow". Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat. Den återfuktar på djupet och fortsätter verka långt efter att behandlingen avslutats.

PRX-T33 är en unik biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden. Genom biorevitaliserande behandlingar upprätthålls hudens funktioner, stimulerar tillväxten och skyddar mot UV-exponering.


3-6 behandlingar med en veckas mellanrum för bästa resultat med uppföljande behandlingar, vanligt är någon gång mellan 6-12 månader. För bästa effekt av behandlingen får du med dig anpassade produkter hem som är rekommenderat att använda i ca 6 dagar efter din behandling för att förstärka behandlingens resultat.

Behandlingen är nästintill smärtfri och du fjällar minimalt efter behandlingen. Den är nål fri, utan injektioner, blåmärken eller svullnader

PRX-T33 från WiQo är en TCA peeling som behandlar:

- Pigmenteringar
- Solskador
- Åldersfläckar
- Rynkor
- Elasticitet
- Hudbristningar
- Ärr