Refit-Ansikts rejuvenation & Body Shaping

Radiofrekvensbehandling- hudföryngring & hudåtstramning

Med hjälp av radiovågor kan man på ett mycket kontrollerat sätt generera värme ned i huden som bidrar till att aktivera microcirkulationen i huden. Microcirkulationen har en mycket ytterst viktig funktion för att bidra till att bibehålla en vital och frisk hud. Kollagen produktionen och elasticiteten förbättras

Vakumbehandling- blodcirkulation & lymfdränage

Vakumbehandlingen liknas med en mycket avslappnande massage eller koppning massage som samtidigt bidrar till att öka elasticiteten och får ner RF djupare i huden. Den öppnar upp stagnerad cirkulation i både lymfsystemet och blodcirkulationen i huden. Detta tillsammans ökar hudens vitalitet avsevärt.

Super -LED behandling- hudcirkulation, färgton & skulptering

Ljus har genom sina olika toner olika positiva effekter på hudens celler. Blått ljus (470nm) som i vetenskapliga studier visat mycket positiva resultat på inflammatorisk hud. Som Acne, rosacea och andra inflammatoriska tillstånd. På hals o dekoltage erbjuds även ett rött ljus (640nm) som har en påverkan på fettceller och bidrar till att arbeta för att reducera fettcellernas storlek och innehåll.

REFIT erbjuder 3 moderna teknologier vid ett och samma behandlingstillfälle


En radiofrekvensenhet skickar en elektrisk ström in i huden. Detta värmer dina vävnader och orsakar en omedelbar åtdragningseffekt. Det startar också kollagenproduktionen. Så med tiden bygger du färska kollagen- och elastinfibrer för att stödja ditt ansikte. Resultatet är en fastare, stramare och mer strålande hud. 

Hur fungerar det?

Värmen binder ihop  proteinerna kollagen och elastin. Detta gör så att kollagenmatrisen drar ihop sig och krymper, vilket skapar en lyftande effekt i ansiktet och stramar upp slapp hud på kroppen. Detta ger ett mer ungdomligt utseende. 

Värme har också en avgiftande effekt som ökar cellmetabolismen och skapar vasodilation. Vasodilatation är en utvidgning av blodkärlen.

Fibroblastceller i de djupare hudlagren triggar igång nyproducering av kollagen och elastin. Det stramar upp, minskar rynkor och linjer, ökar hudens elasticitet, och  förbättrar hudens struktur och fyllighet.

Den ökade cirkulationen ger mer syre och näringsämnen till cellerna och avlägsnar avfallsprodukter. 

Rekommenderas ej till dig som har

• Pacemaker

• Insulinpump

• Är gravid

• Diabetes typ 1

• Äter Waran

• Pågående infektion

• Har metallimplantat i behandlingsområdet, till exempel guldtrådar eller metallplattor och skruvar. Tandfyllningar eller implantat är okej.

Det ska ha gått 2 veckor sedan behandling med botox ellers injektionsbehandlingar