Refit RF- 3 i 1 behandling

Refit-Ansikts rejuvenation & Body Shaping

Radiofrekvensbehandling- hudföryngring & hudåtstramning

Med hjälp av radiovågor kan terapeuten på ett mycket kontrollerat sätt generera värme ned i huden som bidrar till att aktivera microcirkulationen i huden. Microcirkulationen har en mycket ytterst viktig funktion för att bidra till att bibehålla en vital och frisk hud. Kollagen produktionen och elasticiteten förbättras 

Vakumbehandling- blodcirkulation & lymfdränage

Vakumbehandlingen liknas med en mycket avslappnande massage eller koppning massage som samtidigt bidrar till att öka elasticiteten och får ner RF djupare i huden. Den öppnar upp stagnerad cirkulation i både lymfsystemet och blodcirkulationen i huden. Detta  tillsammans ökar hudens vitalitet avsevärt.

Super -LED behandling- hudcirkulation, färgton & skulptering

Ljus har genom sina olika toner olika positiva effekter på hudens celler. Blått ljus (470nm) som i vetenskapliga studier visat mycket positiva resultat på inflammatorisk hud. Som Acne, rosacea och andra inflammatoriska tillstånd. På hals o dekoltage erbjuds även ett rött ljus (640nm) som har en påverkan på fettceller och bidrar till att arbeta för att reducera fettcellernas storlek och innehåll.

REFIT erbjuder 3 moderna teknologier vid ett och samma behandlingstillfälle