IPL/Laser

När vi blir äldre eller är i solen så förlorar huden sitt kollagen och huden blir slapp och rynklig. IPL-behandling boostar kollagen bildningen och kan ta bort ytliga blodkärl och pigmentfläckar. 

Ljuset verkar på djupet i huden, detta ger värmeutveckling i över och läderhuden, när tillräcklig temperatur uppnås drar kroppens kollagen ihop sig samtidigt som det stimulerar till ny kollagenbildning. Det är detta som leder till ökad elasticitet och spänst i huden. Hudstrukturen och balansen mellan talgproduktion och fuktbevarande förmåga förbättras, porer och små kärl minimeras och pigmenteringen blir jämnare. Du får en friskare och yngre hud! De ytliga kärlen som är vanliga med sjukdomen Rosacea kan behandlas med IPL. 

Du får en friskare och yngre hud! 

En kur med tre behandlingar med fyra veckors mellanrum rekommenderas för bästa resultat. Fler kan behövas beroende på utgångsläget

Vad behöver jag tänka på före och efter behandlingen


* Du skall inte vara solbränd eller använda någon brun-utan-sol-kräm och dylikt. Du ska vara så blek som möjligt

* Efter behandlingen skall huden skyddas med solskydd med hög solskyddsfaktor och du ska undvika sol på 4 veckor

* Om du har genomgått någon behandling mot acne med t.ex. Roacutan eller någon form av vitamin A-behandling så vänta minst en månad före behandling

* Om du har tagit antibiotika eller kortison - vänta minst en månad före behandling

Skinrejuvenation

IPL har bland annat en föryngrande effekt på huden med värme som stimulerar kollagenproduktionen och förbättrar spänst och elasticitet.

  • Pigment

  • Rosacea

  • Oren hud

  • Solskador 

Pris: 1199kr

Kärl

Ta bort synliga kärl eller kärlbristningar i ansiktet med laser