Refit RF självbehandling

Refit RF självbehandling. Du bokar tid för maskinen och kör själv

Vi har äntligen infört att du själv utför behandlingen. Du bokar tid för hur länge du vill ha maskinen och kör sen själv. Det är viktigt att du bokar instruktionsbehandlingen första behandlingen. Första behandlingen gör du då tillsammans med oss där vi lär dig hur man gör. Det finns tre olika tider att välja på: 30 min, 45 min och 60 min. Vid första besöket går vi igenom vilket område du köra och hur man gör.

30 min passar till att köra ansiktet, dekoltage, hals eller haka

45 min passar till ansikte plus haka, hals eller dekoltage

60 min passar om du vill köra allt eller om du vill köra kropp. 

Radiofrekvensbehandling- hudföryngring & hudåtstramning

Med hjälp av radiovågor kan man på ett mycket kontrollerat sätt generera värme ned i huden som bidrar till att aktivera microcirkulationen i huden. Microcirkulationen har en mycket ytterst viktig funktion för att bidra till att bibehålla en vital och frisk hud. Kollagen produktionen och elasticiteten förbättras

Vakumbehandling- blodcirkulation & lymfdränage

Vakumbehandlingen liknas med en mycket avslappnande massage eller koppning massage som samtidigt bidrar till att öka elasticiteten och får ner RF djupare i huden. Den öppnar upp stagnerad cirkulation i både lymfsystemet och blodcirkulationen i huden. Detta tillsammans ökar hudens vitalitet avsevärt.

Super -LED behandling- hudcirkulation, färgton & skulptering

Ljus har genom sina olika toner olika positiva effekter på hudens celler. Blått ljus (470nm) som i vetenskapliga studier visat mycket positiva resultat på inflammatorisk hud. Som Acne, rosacea och andra inflammatoriska tillstånd. På hals o dekoltage erbjuds även ett rött ljus (640nm) som har en påverkan på fettceller och bidrar till att arbeta för att reducera fettcellernas storlek och innehåll.

REFIT erbjuder 3 moderna teknologier vid ett och samma behandlingstillfälle


En radiofrekvensenhet skickar en elektrisk ström in i huden. Detta värmer dina vävnader och orsakar en omedelbar åtdragningseffekt. Det startar också kollagenproduktionen. Så med tiden bygger du färska kollagen- och elastinfibrer för att stödja ditt ansikte. Resultatet är en fastare, stramare och mer strålande hud.

Hur fungerar det?

Värmen binder ihop proteinerna kollagen och elastin. Detta gör så att kollagenmatrisen drar ihop sig och krymper, vilket skapar en lyftande effekt i ansiktet och stramar upp slapp hud på kroppen. Detta ger ett mer ungdomligt utseende.

Värme har också en avgiftande effekt som ökar cellmetabolismen och skapar vasodilation. Vasodilatation är en utvidgning av blodkärlen.

Fibroblastceller i de djupare hudlagren triggar igång nyproducering av kollagen och elastin. Det stramar upp, minskar rynkor och linjer, ökar hudens elasticitet, och förbättrar hudens struktur och fyllighet.

Den ökade cirkulationen ger mer syre och näringsämnen till cellerna och avlägsnar avfallsprodukter.