NCTF Vitamin Cocktail

Peeling innan och lugnande eftermask efter behandlingen

Filorgas NCTF Vitamincocktail innehåller 53 aktiva ingredienser + hyaluronsyra som effektivt återfuktar huden, förbättrar hudens lyster, ger en jämnare hudton, minskar torrhetsrynkor och ger en finare hudstruktur.

Filorga NCTF Vitamincocktail tillsammans med microneedling är en idealisk behandling för ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen har en dokumenterad effekt med +49 % lyster, +41% återfuktning och +47% förbättrad hudton. För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 3-6 behandlingar men det går även att komma på en enstaka behandling för uppfräschning av huden.

De första 3 behandlingarna ges med 2-4 veckors mellanrum och resterande med 1-3 månaders mellanrum,

 • 12 vitaminer (A, B C, E)
  Som stimulerar livsviktiga cellfunktioner
 • 23 aminosyror
  Som ökar protein produktionen
  som skapar elastin och kollagen
 • 6 enzymer
  Som ökar hudens metabolism
 • 5 nukleinsyror
  Som aktiverar cellulär kommunikation
 • 6 mineraler
  Som bevarar den som förebygger mineralbrist
 • 1 antioxidant
  Som bekämpar fria radikaler 

Behandlingen ökar hudens egen produktion av kollagen, reducerar ärr och fina linjer samt minskar porernas storlek genom avancerad fraktionerad nål behandling. Hudens yta stimuleras till nyprodukrion av naturligt kollagen och fina micro kanaler skapas i huden. Kanelerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt.

Kanalerna som skapas transporterar ner produkten genom de microskopiska hålen samt stimulerar kollagenproduktionen genom en kontrollerad skada. Resultatet blir en jämnare och fastare hud med mer lyster

Med micro- Needling förbättras och föryngras hudens struktur både i det översta hudlagret och djupare ner i dermis

Din hud kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar. Vanligtvis ser du resultat efter första behandlingen. Mer varaktigt resultat kommer att ske efter 3 till 6 behandlingar.

Pris: 1499kr