Ultra V Plasma

Ultra V Plasma, säker, effektiv och vetenskapligt beprövad metod för att behandla framförallt överflödig hud ovan samt under ögonlock. Syftet är att återskapa en vaknare blick utan kirurgi, intensiv smärta eller lång återhämtningstid.

Kliniska studier har påvisat att värme har en uppstramande effekt av huden. Ultra V Plasma behandlingen baseras på värme energi som penetrerar huden under kontrollerade former för att strama åt de aktuella området.

Huduppstramningen som uppnås är permanent, dock fortsätter huden att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat. 

Man bör inte utsätta huden för direkt solljus kommande 2 månader efter behandling pg.a att man kan dra åt sig pigment och det kan skapa mörka fläckar, så kallad hyperpigmentering. Man kan skydda med solglasögon eller kläder. Och sedan fortsatt skydda med solfaktor 50 efter behandling.  

Omedelbart efter behandlingen kan en viss svullnad uppstå som går över inom ett par dagar. Omedelbart efter Ultra V Plasma behandling ses en tydlig förbättring. Maximal effekt kommer därefter successivt och full effekt väntas efter cirka tre månader. Resultatet är permanent men det går att upprepa behandlingen om ytterligare resultat önskas.

  • Svullnad som kan hålla i sig 3-4 dagar.
  • Små prickar till skorpor i ca 1 vecka. Pilla inte på dem
  • Viss rodnad som kan hålla i sig 4-6 veckor. För vissa kan det ta lite längre tid.
  • Tillfälligt ljusare ton i huden på behandlat område kan upplevas av solbrända kunder samt de med naturligt mörkare pigment. För de som är solbrända kommer det att jämna ut sig, för de som är naturligt mörka i huden finns det en risk att det tar längre tid tills deras pigment återställt sig.

Pris 2499kr