Trådlyft

Det är en modern, effektiv och säker behandling för att uppnå en mjuk och naturlig ansiktslyftning. Med en minimalt invasiv metod får du ett synligt och långvarigt resultat utan ärr eller lång återhämtning. 

Under huden arbetar hudcellerna i upp till sex månader efter behandlingen med att öka kollagenbildningen, för fast och spänstig hud.

Effekten håller i sig från 12-24 månader eller ännu längre beroende på ålder, livsstil och hudtyp. Man vrider tillbaka klockan några år. Ditt eget åldrande går dock inte att stoppa utan fortsätter i samma takt som förut varför resultaten av ett lyft är individuellt hållbara.

Om man gör en "touch up" ca 9 månader efter behandlingen så ökar hållbarheten avsevärt.  

Hur fungerar trådlyft?

Tråd-metoden används tunna trådar av PDO (polydioxanon). De sätts in några mm under huden och ger en mjuk, naturlig och långvarig lyftning. 

PDO-trådarna ger direkt en synlig mekanisk lyftning och när de bryts ner och resorberas över tiden ökar hudens kollagensyntes. Resultatet är ett föryngrat utseende med en mer elastisk hud samt förbättrad struktur och glans. 

Före behandlingen bedövas huden med bedövningssalva för att minimera obehag och en behandling kan ta mellan 30-90 minuter beroende på område och antal trådar som används. 

Omedelbart efter behandlingen kan du få svullnad och blåsor som vanligtvis sätter sig inom några dagar. Om en mer omfattande behandling har utförts kan det ta längre tid. 

  • Biverkningar är mycket små 
  • Svullnad som försvinner på någon dag och eventuellt något blåmärke kan förekomma. 
  • Behandlingen ger inga ärr och den kan göras om flera gånger med lika bra resultat. 

Fördeler med trådlyft:

  • Skapar ett direkt litet lyft
  • Ger successivt tightare hud
  • Ger ett påslag av egen producerat kollagen och elastin

Trådlyft rekommenderas normalt inte vid kraftigt åldrande med mycket överskottshud, kalkonhals eller djupa rynkor och veck i ansiktet, då suturerna inte kommer att orka bära den tyngden. I sådana fall krävs oftast kirurgi. 

Pris: 999kr/tråd 

man behöver normalt 6-8 trådar


Trådar Skin Rejuvenation skinBooster blandat med trådar

Genom små PDO trådar stimulerar man till nytt kollagen och blodtillförsel för återskapa spänst, elasticitet och en fastare hud. PDO-trådarna är helt ofarliga för kroppen och biologiskt nedbrytande.

Fullt resultat upplever du 6 mån efter behandlingen. Det beror på att behandlingen även stimulerar och ökar elastin och kollagenproduktionen som resulterar i en uppstramning och ett lättare lyft. Trådarna är helt biologiskt nedbrytande och kan läggas på hela kroppen

Precis som vid alla injektionsbehandlingar finns risk för blåmärken och svullnad. 

De närmsta dagarna efter genomförd behandling bör du undvika:

  • Bastubad
  • intensiv träning
  • ansiktsmassage

I övrigt kan du återgå till vardagliga aktiviteter. 

Skinrejuvenation Stor

PDO trådar i mellan och nedre delen av ansiktet, det vill säga hela området nedom ögonen till käklinje. Sammanlagt 70 trådar

Pris: 4999kr


Skinrejuvenation Liten

PDO trådar i kindpartiet. Sammanlagt 30 trådar

Pris: 2999kr

Skinrejuvenation enstaka område

Välj själv ditt område. 10 trådar  Ej under ögon och hals

Pris 1 område: 1499kr

Pris 2 område: 2499kr

20 trådar Tex rökrynkor, haka eller kind  Ej under ögon och hals

Lip Flip med tråd

En liten tråd förs in i läppen för ett litet lyft

Pris 999kr