Trådlyft

Det är en modern, effektiv och säker behandling för att uppnå en mjuk och naturlig ansiktslyftning. Med en minimalt invasiv metod får du ett synligt och långvarigt resultat utan ärr eller lång återhämtning. 

Under huden arbetar hudcellerna i upp till sex månader efter behandlingen med att öka kollagenbildningen, för fast och spänstig hud.

Effekten håller i sig från 12-24 månader eller ännu längre beroende på ålder, livsstil och hudtyp. Man vrider tillbaka klockan några år. Ditt eget åldrande går dock inte att stoppa utan fortsätter i samma takt som förut varför resultaten av ett lyft är individuellt hållbara.

Om man gör en "touch up" ca 9 månader efter behandlingen så ökar hållbarheten avsevärt.  

Hur fungerar trådlyft?

Tråd-metoden används tunna trådar av PDO (polydioxanon). De sätts in några mm under huden och ger en mjuk, naturlig och långvarig lyftning. 

PDO-trådarna ger direkt en synlig mekanisk lyftning och när de bryts ner och resorberas över tiden ökar hudens kollagensyntes. Resultatet är ett föryngrat utseende med en mer elastisk hud samt förbättrad struktur och glans. 

Före behandlingen bedövas huden med bedövningssalva för att minimera obehag och en behandling kan ta mellan 30-90 minuter beroende på område och antal trådar som används. 

Omedelbart efter behandlingen kan du få svullnad och blåsor som vanligtvis sätter sig inom några dagar. Om en mer omfattande behandling har utförts kan det ta längre tid. 

  • Biverkningar är mycket små 
  • Svullnad som försvinner på någon dag och eventuellt något blåmärke kan förekomma. 
  • Behandlingen ger inga ärr och den kan göras om flera gånger med lika bra resultat. 

Fördeler med trådlyft:

  • Skapar ett direkt litet lyft
  • Ger successivt tightare hud
  • Ger ett påslag av egen producerat kollagen och elastin

Trådlyft rekommenderas normalt inte vid kraftigt åldrande med mycket överskottshud, kalkonhals eller djupa rynkor och veck i ansiktet, då suturerna inte kommer att orka bära den tyngden. I sådana fall krävs oftast kirurgi. 

Pris: 999kr/tråd 

man behöver normalt 6-8 trådar