PRP- Platelet Rich Plasma (kräven konsultation)

PRP- behandling, även kallad vampyrbehandling är en naturlig och enkel behandling. Behandlingen innebär att plasma med tillväxthormon från ditt eget blod injiceras. Din kropp gör hela jobbet och vår roll är bara att omfördela resurser från armvecket till ansiktet för att där få föryngring och återuppbyggnad.

Eftersom PRP kommer från ditt eget blod minimeras risken för infektion, allergiska reaktioner och andra sidoeffekter. Det innehåller heller inte några andra läkemedel eller kemikalier. Genom att injicera blodplasma främjar man en naturlig vävnadsåterbildning. Produktionen av kollagen förbättrar hudens kvalitet och ökar elasticiteten. Till skillnad från fillers stimulerar istället PRP hudens celler och proteiner.


Det är en ansiktsbehandling som kan reparera skador som uppstått på huden genom tid, ålder eller stress. Man får en jämnare hudton, slätare yta och utstrålar mer lyster

Vi tar ca 20 ml av ditt eget blod. Blodet samlas i ett slutet kärl som sen centrifugeras i några minuter så att man får dem röda blodkropparna i botten och plasman överst.

Vi brukar rekommendera 3-4 behandlingar med 4 veckors mellanrum för att på bästa sätt aktivera de positiva processerna i kroppen.

Efter din PRP behandling är en lättare rodnad, ömhet och en mindre svullnad vanligt. Även lättare blåmärken kan förekomma vid insticksställena, dessa försvinner inom några dagar.